• Publicat: 24/11/2022
  • Termini d'inscripció: 26/11/2022
  • Inscripcions i formularis
  • Trobades 2023

XIX Nit Escola Valenciana – Altea

La Nit d’Escola Valenciana que se celebrarà el 26 de novembre al Palau d’Altea (Carrer d’Alcoi,18,03590 Altea – la Marina Baixa) és la vetlada on es lliuren els guardons de l’entitat a persones i col·lectius que treballen per la normalització de la nostra llengua en diversos àmbits. I moltes sorpreses més.

Benvinguts i benvingudes a la XIX Nit d’Escola Valenciana, en la qual lliurarem el premi Josep Vicent Garcia a la trajectòria individual, el premi a l’ús Social del Valencià i el guardó extraordinari.

L’horari de l’esdeveniment és el següent:
18:30 h – Obertura de portes
19 h – Inici de l’acte de lliurament de guardons

A més, en aquest context us revelarem el lema, la imatge i el lloc on es desenvoluparan les Trobades d’Escoles en Valencià.


 
ESPECTACLE I SOPAR

Palau d’Altea.
Carrer d’Alcoi, 18. Altea
Preu: 35€ (30€ per activistes d’Escola Valenciana)

Reserves:
https://escolavalenciana.org
Per qualsevol dubte:
escola.v@fev.org

NOTA: NO CAL QUE RECOLLIU CAP ENTRADA. UNA VEGADA FETA LA COMPRA US APUNTAREM EN UNA LLISTA D’ASSISTENTS A L’ACTE. A continuació teniu el formulari per poder inscriure’s a l’autobus que em disposat, aquest ixirá desde d’Ondara, fent una parada a Benissa. Ens tornarà quant acabe el sopar.

Gaudiu de la Nit

Podeu emplenar el formulari directament ací a continuació o en una pàgina nova fent clic a l'enllaç de google: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeeWUPy-dBuqBbg3m_4cdksurODLcjDwpCyHLDZPxESEtY1Yw/viewform?usp=sf_link. Romandrá obert fins 26/11/2022.