• Publicat: 01/02/2023
  • Termini d'inscripció: 17/02/2023
  • Inscripcions i formularis
  • Trobades 2023

Inscripció XIII Festival Escolar de Música en Valencià

Benvolgudes companyes i companys,

Adjuntem la informació sobre la Mostra de la Cançó. Enguany la Mostra tindrà el mateix format que en edicions passades. Començarà, sobre les 15:30 o 16 hores, en funció de les escoles participants. L’acte es realitzarà en l’escenari principal i el grup musical serà Ramonets. Per participar, haureu d’emplenar el formulari d’inscripció el més aviat possible. La data màxima per inscriure’s serà el 17 de febrer; a partir d’aquesta data s’assignaran les cançons.

Bases per participar en la Mostra de la Cançó:
1. Inscriure’s a través del formulari dintre del termini establert.
2. Els i les participants cantaran amb Ramonets la cançó assignada
3. Els i les participants hauran de complir les següents condicions:
– Cursar una de les següents etapes educatives: infantil, primària, secundària o batxillerat en centres de la Marina Alta
– Ser alumnes d’escoles de música o conservatoris de la comarca.
4. La mostra tindrà un màxim de 250 participants (50 alumnes, en l’escenari, en cadascuna de les cançons)
5. Es podran fer agrupaments de les escoles inscrites fins al número màxim de participants.
6. Una vegada assignades les cançons, rebreu un document amb la lletra de la cançó i les parts que l’alumnat cantarà amb el grup, així com l’àudio de la cançó en MP3.

Si necessiteu més informació o resoldre dubtes, poseu-se en contacte amb Noèlia a través del correu electrònic cappevmarinaalta@gmail.com o per telèfon (635 60 40 77)
Salutacions,

CAPPEV Marina Alta

Podeu emplenar el formulari directament ací a continuació o en una pàgina nova fent clic a l'enllaç de google: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfvh3-bXyJEU3itQsgG6396F13yetOr04UqIFfaqs-Ho_Jrcg/viewform?embedded=true. Romandrá obert fins 17/02/2023.