• Publicat: 07/05/2021
  • Circulars, documents i adjunts
  • Retrobades 2021

ReTrobades Parcent 22 maig 2021

Benvolgudes companyes, benvolguts companys, després d’aquests temps atípics que ens ha tocat viure, hem aprés moltes coses importants: maneres diferents de col·laborar, de treballar, de comunicar, de relacionar-nos…. En definitiva, ens hem reinventat.

Aquesta pandèmia obliga també a la CAPPEV Marina Alta a reinventar-se davant els escenaris que ha originat la nova normalitat.
Enguany hi haurà Trobada! Tindrà lloc el dia 22 de maig. Aquesta serà diferent però molt especial. Consistirà en una Trobada Virtual on podrem gaudir d’algunes de les activitats que solíem trobar en aquest encontre tan divertit i esperat per tota la comunitat educativa.

Ara més que mai necessitem la vostra participació per donar suport a aquesta Trobada. Estem completament segurs que amb la suma de tots els esforços ho aconseguirem. Podeu fer-li ús com millor vos resulte. Es pot crear per exemple una diada a l’escola i que cada nivell trie els tallers que vol fer, o també difonent a la comunitat educativa per si la volen gaudir en família.

A continuació, adjuntem quines són les activitats en les que podreu participar com a centre educatiu i com fer-ho.

1. CERCAVILA TROBADA
Per participar en aquesta activitat cal realitzar un cartell ben bonic amb el nom del centre educatiu i/o del poble. Quan el tingueu acabat sols falta fer-se una foto divertida amb el cartell i diversos participants acompanyant-la amb les samarretes de la Trobada (a ser possible) i enviar-la al correu de la CAPPEV. L’objectiu d’aquesta activitat és simular la participació del centre i poble en la cercavila inaugural de la trobada virtual 2021.

2. REALITZACIÓ DE LA BALCONADA DEDICADA A EMPAR NAVARRO

Us animem a dedicar-li la balconada a ella o a qualsevol altra dona progressista amb un compromís ferm per canviar l’escola i la societat. Quan el tingueu cal fotografiar-la i enviar-la al correu de la CAPPEV. Les balconades participants quedaran exposades en la Trobada.
Document adjunt d’Empar Navarro.

3. PARTICIPACIÓ TALLERS
En primer lloc, haureu d’emplenar el formulari de participació al taller.
Enguany per les característiques de la Trobada cal fer una explicació del taller que voleu ofertar. L’explicació es pot realitzar com preferiu. Podria ser mitjançant vídeo (croma, stopmotion…) o bé fotografies, infografies…
És important que queden clars els següents apartats: els materials a utilitzar, el procediment i el resultat final.
Una vegada llest el muntatge de l’explicació l’haureu d’enviar al correu de la CAPPEV i el publicarem a la nostra web per tal que tothom puga fer els tallers que més els agraden.
Formulari participació taller.

NOTA IMPORTANT:
en cas de la participació de l’alumnat en qualsevol foto o gravació és molt important descarregar l’autorització de cessió de drets d’imatge i so per a que l’emplenen les famílies dels alumnes participants.

El correu de la CAPPEV per enviar tots els materials per a la participació a la Trobada Virtual és cappevmarinaalta@gmail.com .

Si teniu qualsevol dubte poseu-se en contacte amb nosaltres. El termini per inscriure’s al taller i presentar el vídeo o fotos finalitzarà el 17 de maig. Esperem la vostra participació.