• Publicat: 07/05/2021
  • Inscripcions i formularis
  • Retrobades 2021

Comanda samarretes XXXV Trobada a Parcent – 2021

Enguany hi haurà Trobada! Tindrà lloc el dia 22 de maig. Aquesta serà diferent però molt especial. Consistirà en una Trobada Virtual on podrem gaudir d’algunes de les activitats que solíem trobar en aquest encontre tan divertit i esperat per tota la comunitat educativa.

Adjuntem el procediment per fer la comanda de samarretes: Enguany les samarretes són les de l’any passat però amb un preu millorat!, les hem rebaixat a 5€. Necessitem que les torneu a exposar en un lloc visible dels vostres centres educatius.

Com ja sabeu el curs passat, vàrem encetar un projecte per a la gestió de les samarretes totalment diferent a com venia fent-se. Els/les protagonistes són els/les alumnes del projecte de reprografia del centre Raquel Payà de Dénia. Ells i elles tenen moltes ganes de preparar les comandes dels nostres centres educatius. Quan les tinguen preparades, us arribarà un correu indicant-vos data i hora per anar a arreplegar-les al centre.

L’alumnat i els familiars que desitgen comprar una samarreta commemorativa de la TROBADA podran fer la comanda fins el dia 18 de juny. Es facilitaran les samarretes d’acord amb l’ordre de comanda i segons disposició d’existències. A l’escola disposem de mostres. Per a fer la comanda cal complimentar la butlleta adjunta (circular per a les families).

Per qualsevol dubte contacteu amb Mònica Mestre al 629527859 o a monixalo83@gmail.com

Procediment
1r. Complimenteu el formulari amb la quantitat de samarretes que voleu per talla descomptant la de mostra.
2n. Indiqueu en observacions les talles de les mostres que torneu i si necessiteu alguna talla especial (Més petita que la talla 4 o més grans que la XL).
3er. Feu l’ingrés corresponent al núm. compte: ES11 0081 1045 95 0001384845
RECORDEU QUE EL PREU ÉS DE 5 €.
4t. Envieu justificant ingrés al correu electrònic cappevmarinaalta@gmail.com
5é. Vos convocarem per a que recolliu la comanda. Cal portar el justificant de pagament.
6é. IMPORTANT: a ser possible feu un sol formulari per centre educatiu.

El termini per complimentar el formulari finalitzarà el 18 de juny.

Per qualsevol dubte contacteu amb Mònica al 629527859 o a monixalo83@gmail.com