III Jornada de RadioEscola. La ràdio feta pels alumnes

Bon dia estimats i estimades docents,

La ràdio a l’aula continua generant moltes curiositats arreu del territori. L’Administració està donant suport a la iniciativa i també la plataforma d’À Punt Media. Per això nosaltres estem molts pagats amb la tasca d’implementar la ràdio a l’aula per estimular la creativitat, la pedagogia en valors i les llengües, i que les nostres xiquetes i xiquets diguen la seua.

Com sabeu, enguany celebrem la III Jornada de RadioEscola. Aquesta vegada ho fem a Pedreguer el pròxim dissabte 3 de març a la Casa de Cultura. Des de les 9,15h fins a les 14h anem a gaudir d’unes participacions molt especials.
En primer lloc, ens rebrà el regidor de Cultura, Educació i Normalització Lingüística de Pedreguer, Blai Server. Seguidament, el president d’Escola Valenciana, Vicent Moreno, farà unes paraules i en acabar podrem gaudir de la ponent Rosa Solbes. Rosa Solbes és periodista, primera directora de Ràdio Nou, expresidenta de la Unió de Periodistes Valencians, membre del Consell d’Administració de Radiotelevisió Valenciana (RTVV), vicepresidenta de Valencians pel Canvi i destacada activista feminista. Amb ella descobrirem la seua trajectòria professional i tots els aprenentatges que ha tingut a través de la ràdio, per tal d’encoratjar així a usar la ràdio com a ferramenta pedagògica a l’aula.

També escoltarem les ponències d’escoles noves que s’han incorporat a la xarxa així com de veteranes i serem conscients de la importància de fer xarxa amb el testimoni d’un membre de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes.

Per finalitzar l’acte us tenim una sorpresa: Un programa de ràdio en directe elaborat pels xiquets i xiquetes de diversos centres entorn de la figura de Joan Fuster.

Us convidem a participar a l’acte que està reconegut pel Servei de Formació del Professorat de la Conselleria d’Educació.

Estem segurs que us agradarà.

Us adjuntem el programa, com també l’enllaç al formulari d’inscripció: https://goo.gl/9ymbFN

Podeu emplenar el formulari directament ací a continuació o en una pàgina nova fent clic a l’enllaç: III Jornada de RadioEscola. La ràdio feta pels alumnes